Erhvervsflytning: Kontorflytning og andre
​former for firmaflytning

Skal din virksomhed flytte til større eller nye lokaler, og er du i den forbindelse på udkig efter et alsidigt flyttefirma, der kan hjælpe dig med at varetage din kommende erhvervsflytning? Så er du kommet til det helt rette firma.

Hos Kim’s Transport & Flytteforretning har vi mange års erfaring indenfor firmaflytning, og vi kan varetage lige netop den erhvervsflytning, som du har behov for. Vi hjælper både store og små virksomheder, og med vores egen placering i Vemb varetager vi særligt mange flytninger for virksomheder i vores eget lokalområde samt andre omkringliggende områder.​

Det kan for eksempel være områder såsom:

 • Lemvig
 • Herning
 • Holstebro
 • Ringkøbing
 • Skive
 • Struer
 • Viborg

Skal din virksomhed hverken flytte til eller fra et af disse områder, så står vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig alligevel. Vi tilbyder nemlig kontorflytning og andre former for firmaflytning for kunder i hele landet.​

Hvad dækker vores firmaflytning over?

Som det alsidige flyttefirma vi er, kan vi tilbyde erhvervsflytning for en lang række af forskellige typer virksomheder. Nedenfor kan du derfor finde en række eksempler på nogle af de forskellige former for firmaflytning, som vi kan tilbyde hos Kim’s Transport & Flytteforretning:

 • Flytning af firma
 • Flytning af kontor
 • Flytning af lager
 • Flytning af lægepraksis
 • Flytning af maskiner

Vi tilbyder med andre ord hjælp til firmaflytning indenfor stort set alle områder, uanset om der er tale om kontorflytning, lagerflytning eller en specialflytning, der kræver en erfaren flyttemand.​

Billig flytning i hele Danmark

Udfyld formularen og lad os sende dig et gratis tilbud på din flytning. Vi flytter i hele landet - også i sidste øjeblik!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

- Hanne Sørensen

"MEGET MEGET GO SERVICE. Sikke nogle friske unge mænd, der bare styrede det hele med overblik og go stemning. Vil altid anbefale Kims Flyttefirma."

- Kasper Pinnerup

"Havde Kim og hans arbejdsomme friske fyre til at flytte min og min eks lejlighed. Og kan kun rose dem alle for deres hårde og professionelle arbejde !

- Lissie Overgaard

"Meget professionel og venlig behandling. Jeg troede ikke, at en flytning kunne gå så hurtigt, og møblerne fik ikke en skramme."

- Ruth Linde

"Kims Flytteforretning kan på det varmeste anbefales. Omhyggelig behandling af flytttegods. Effektive flyttefolk. Rimelige priser."

- Maj Bjørn Rames

"Kim har flyttet for mig tre gange nu, og næste gang det skulle blive aktuelt, så er han også den jeg ringer til. Alle de bedste anbefalinger herfra"

Vores kunder siger​

Se flere Google anmeldelser​

Billig kontorflytning og lageropbevaring i Jylland

Vi vil meget gerne være dit firmas foretrukne flyttemand, og derfor skræddersyr vi gerne en firmaaftale til dig ud fra dine og din virksomheds specifikke behov og ønsker. Vi tilbyder alle vores flytteservices til konkurrencedygtige priser, og du kan derfor også få din firmaflytning til en ganske fordelagtig pris.

Leder du efter lageropbevaring i forbindelse med opbevaring af gamle kontormøbler eller lignende, så er det også noget, vi kan tilbyde.​

Hvad koster firmaflytning hos os?

Kunne du tænke dig at vide, hvor meget lige netop din kommende firmaflytning vil komme til at koste? Så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til vores firma for nærmere information. Når vi har modtaget din henvendelse med en beskrivelse af din kommende kontorflytning eller erhvervsflytning, så fremsender vi et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris på en flytteservice, der dækker dine ønsker og behov.

Du kan forvente at modtage dette tilbud indenfor ganske få timer, efter du har taget kontakt til os. Tilbuddet vil desuden ikke kun inkludere en pris på din firmaflytning, det vil også inkludere al nødvendig information, som du skal bruge i forbindelse med flytningen.

Bemærk dog, at prisen ikke inkluderer moms.

Hvorfor vælge lige netop vores flyttefirma?

​✓

Flytteservice i hele landet

Kim's Transport og Flytteforretning kommer ud til privat- og erhvervskunder i hele landet.

Altid konkurrencedygtige priser

Vælger du os som flyttemand, får du en professionel oplevelse for konkurrencedygtige priser.

Flyttehjælp - også i sidste øjeblik

Står du overfor en hasteflytning? Så klarer Kim's Transport og Flytteforretning også det!

Kontakt os i dag og hør mere om vores priser på erhvervsflytning

Overvejer du at få vores firma til at hjælpe dig med din virksomheds kontorflytning? Så er du altid mere end velkommen til at tage kontakt til os for at indhente al den nødvendige information, som du har behov for. Vi sørger for at skræddersy et helt uforpligtende tilbud på lige netop din erhvervsflytning.​ Vi har mange erhvervskunder i omegnen af Herning, Lemvig, Holstebro, Struer, Ringkøbing, Viborg og Skive.

Vi kan kontaktes på flere forskellige måder vedrørende et uforpligtende tilbud på en firmaaftale. Du kan enten ringe til os, skrive til os eller udfylde vores kontaktformular. Vi vender altid tilbage så hurtigt som muligt, hvilket typisk allerede er inden for en enkelt dag.

Bestil flytning

Vi har over 20 års erfaring i flyttebranchen, og flytter for private samt erhverv i hele Danmark.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til kim.toft@mail.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Kim's Transport & Flytteforretning

CVR​: 20767383

Neesvej 90, 7570 Vemb​

Klik her for rutevejledning