Professionel erhvervsflytning for virksomheder

Kim’s transport & Flytteforretning tilbyder erhvervsflytning til store og små virksomheder. Her er nogle af de forskellige typer erhvervsflytning, vi tilbyder hos Kim’s Transport & Flytteforretning:

  • Flytning af firma
  • Flytning af kontor
  • Flytning af lager
  • Flytning af lægepraksis
  • Flytning af maskiner

Vi tilbyder hjælp til flytning inden for stort set alle områder - også specialopgaver, som kræver en erfaren flyttemand.

Vi har stor erfaring med flytning i det meste af Jylland, f.eks. Herning, Lemvig, Holstebro, Struer, Ringkøbing, Viborg og Skive. Vores flyttemænd lader sig altså ikke begrænse af geografi, og derfor klarer vi også ofte opgaver på Fyn og Sjælland.

Billig kontorflytning og lageropbevaring i Jylland

Vi vil gerne være jeres foretrukne flyttemand, derfor skræddersyer vi gerne firmaaftalen efter jeres specifikke behov og ønsker. Vi tilbyder professionel flytteservice i Herning, Lemvig, Holstebro, Struer, Ringkøbing, Viborg og Skive. Leder i efter lageropbevaring er det også noget, vi tilbyder.

Hvad koster firmaflytning?

Du kan kontakte Kims Flyttefirma via kontaktformularen eller ringe på 20 13 40 29. Når vi har modtaget din henvendelse, sender vi et tilbud inkl. pris retur inden for få timer. Tilbuddet inkluderer al nødvendig information. Bemærk at prisen ikke inkluderer moms.

Kontakt os i dag og hør mere om vores priser for erhvervsflytning

Overvejer du at få os til at hjælpe dig med din kontorflytning? Vi sørger for skræddersyede tilbud til virksomheder. Kontakt os vedrørende et uforpligtende tilbud på firmaaftaler via kontaktformularen nedenfor, på telefon 20 13 40 29 eller benyt vores e-mail kim.toft@mail.dk – vi vender altid tilbage hurtigst muligt, som regel allerede indenfor en enkelt dag.

Hvad siger vores kunder?

Vores kunder er glade for os og vores service, og de er ikke bange for at fortælle om det!

Læs her en række anmeldelser fra kunder vi har hjulpet gennem tiden.

Bedste flytning

Jeg har lige haft Kims flytteforretning til at flytte mig fra Horsens til Struer. Det er den bedste , nemmeste og mest prof. flytning jeg nogensinde har haft... Her er smil, service og 300 % tjek på tingene... Tak til Kim, Jan og co.

​​

​Vibeke Andersen

Super fed oplevelse

Er flyttet fra Skive til århus, med hjælp fra Kim og hans flyttefirma. Mage til professionel oplevelse skal man lede længe efter. Super fed oplevelse hvor pris og kvalitet slet ikke hænger sammen, da servicen er meget høj og prisen lav.

Kasper Sørensen

Hurtige og sjove flyttemænd

Min flytning fra rækkehus til lejlighed på 2. sal virkede hel uoverskuelig - men så kontaktede jeg Kim's Flytteforretning! Tak for et hurtigt, sjovt og knoklende hold flyttemænd, der trods sveden holdte et smil på læben :o) Jeg vil helt klart bruge Jer igen, og anbefale Jer til andre!

Lisbeth Rogowski

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores flytteservice, eller hvis du ønsker at indhente et godt flyttetilbud, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail ved at udfylde formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Kim's Transport & Flytteforretning 

Neesvej 90
​7570 Vemb

CVR: 20767383 

Kontakt os

☎ Telefon: 20 13 40 29

✉ E-mail: kim.toft@mail.dk

Følg os

Hold dig opdateret