Erhvervsflytning: Kontorflytning og andre former for firmaflytning

Skal din virksomhed flytte til større eller nye lokaler, og er du i den forbindelse på udkig efter et alsidigt flyttefirma, der kan hjælpe dig med at varetage din kommende erhvervsflytning? Så er du kommet til det helt rette firma.

Hos Kim’s Transport & Flytteforretning har vi mange års erfaring indenfor firmaflytning, og vi kan varetage lige netop den erhvervsflytning, som du har behov for. Vi hjælper både store og små virksomheder, og med vores egen placering i Vemb varetager vi særligt mange flytninger for virksomheder i vores eget lokalområde samt andre omkringliggende områder. Det kan for eksempel være områder såsom:

 • Lemvig
 • Herning
 • Holstebro
 • Ringkøbing
 • Skive
 • Struer
 • Viborg

Skal din virksomhed hverken flytte til eller fra et af disse områder, så står vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig alligevel. Vi tilbyder nemlig kontorflytning og andre former for firmaflytning for kunder i hele landet.

Hvad dækker vores firmaflytning over?

Som det alsidige flyttefirma vi er, kan vi tilbyde erhvervsflytning for en lang række af forskellige typer virksomheder. Nedenfor kan du derfor finde en række eksempler på nogle af de forskellige former for firmaflytning, som vi kan tilbyde hos Kim’s Transport & Flytteforretning:

 • Flytning af firma
 • Flytning af kontor
 • Flytning af lager
 • Flytning af lægepraksis
 • Flytning af maskiner

Vi tilbyder med andre ord hjælp til firmaflytning indenfor stort set alle områder, uanset om der er tale om kontorflytning, lagerflytning eller en specialflytning, der kræver en erfaren flyttemand.

Billig kontorflytning og lageropbevaring i Jylland

Vi vil meget gerne være dit firmas foretrukne flyttemand, og derfor skræddersyr vi gerne en firmaaftale til dig ud fra dine og din virksomheds specifikke behov og ønsker. Vi tilbyder alle vores flytteservices til konkurrencedygtige priser, og du kan derfor også få din firmaflytning til en ganske fordelagtig pris.

Leder du efter lageropbevaring i forbindelse med opbevaring af gamle kontormøbler eller lignende, så er det også noget, vi kan tilbyde.​

Hvad koster firmaflytning hos os?

Kunne du tænke dig at vide, hvor meget lige netop din kommende firmaflytning vil komme til at koste? Så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til vores firma for nærmere information. Når vi har modtaget din henvendelse med en beskrivelse af din kommende kontorflytning eller erhvervsflytning, så fremsender vi et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris på en flytteservice, der dækker dine ønsker og behov.

Du kan forvente at modtage dette tilbud indenfor ganske få timer, efter du har taget kontakt til os. Tilbuddet vil desuden ikke kun inkludere en pris på din firmaflytning, det vil også inkludere al nødvendig information, som du skal bruge i forbindelse med flytningen.

Bemærk dog, at prisen ikke inkluderer moms.

Kontakt os i dag og hør mere om vores priser på erhvervsflytning

Overvejer du at få vores firma til at hjælpe dig med din virksomheds kontorflytning? Så er du altid mere end velkommen til at tage kontakt til os for at indhente al den nødvendige information, som du har behov for. Vi sørger for at skræddersy et helt uforpligtende tilbud på lige netop din erhvervsflytning.​ Vi har mange erhvervskunder i omegnen af Herning, Lemvig, Holstebro, Struer, Ringkøbing, Viborg og Skive.

Vi kan kontaktes på flere forskellige måder vedrørende et uforpligtende tilbud på en firmaaftale. Du kan enten ringe til os, skrive til os eller udfylde vores kontaktformular. Vi vender altid tilbage så hurtigt som muligt, hvilket typisk allerede er inden for en enkelt dag.

Hvad siger vores kunder?

Vores kunder er glade for os og vores service, og de er ikke bange for at fortælle om det!

Læs her en række anmeldelser fra kunder vi har hjulpet gennem tiden.

Bedste flytning

Jeg har lige haft Kims flytteforretning til at flytte mig fra Horsens til Struer. Det er den bedste , nemmeste og mest prof. flytning jeg nogensinde har haft... Her er smil, service og 300 % tjek på tingene... Tak til Kim, Jan og co.

​​

​Vibeke Andersen

Super fed oplevelse

Er flyttet fra Skive til århus, med hjælp fra Kim og hans flyttefirma. Mage til professionel oplevelse skal man lede længe efter. Super fed oplevelse hvor pris og kvalitet slet ikke hænger sammen, da servicen er meget høj og prisen lav.

Kasper Sørensen

Hurtige og sjove flyttemænd

Min flytning fra rækkehus til lejlighed på 2. sal virkede hel uoverskuelig - men så kontaktede jeg Kim's Flytteforretning! Tak for et hurtigt, sjovt og knoklende hold flyttemænd, der trods sveden holdte et smil på læben :o) Jeg vil helt klart bruge Jer igen, og anbefale Jer til andre!

Lisbeth Rogowski

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores flytteservice, eller hvis du ønsker at indhente et godt flyttetilbud, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail ved at udfylde formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Kim's Transport & Flytteforretning 

Neesvej 90
​7570 Vemb

CVR: 20767383 

Kontakt os

☎ Telefon: 20 13 40 29

✉ E-mail: kim.toft@mail.dk

Følg os

Hold dig opdateret