Flyttefirma Holstebro

 

SKAL DU FLYTTE TIL, ELLER UD AF HOLSTEBRO?

I stedet for at spilde en hel weekend, eller være tvunget til at tage fri fra dit arbejde, kan du i stedet lade professionelle tage sig af din flytning. Er du samtidig bosat i Holstebro – eller måske på vej til byen – er det oplagt at kontakte en Holstebro flytteforretning, som har styr på lokalområdet.

Her hos Kim’s Transport & Flytteforretning har vi mange års erfaring med flytninger, både når det gælder private og erhverv. Hvad end der er tale om en lejlighed, et hus eller en virksomhed som skal tømmes og transporteres til et nyt sted, kan vi klare opgaven.

 

DET BEDSTE FLYTTEFIRMA I HOLSTEBRO

Hvis du holder af hurtige svartider, problemfri transport og lave priser, er du kommet til det rette sted.

Er du i tvivl om Kims Transport og Flytteforretning er den rette løsning for dig? Så læs vores glade og tilfredse kundeanmeldelser.  

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på DIN flytning? Så benyt ovenstående kontaktformular!

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ FLYTNING I HOLSTEBRO?

Vi kan give dig et uforpligtende tilbud på flytning til, eller fra Holstebro.

Interesseret? Så benyt kontaktformularen i lige her til  højre.

Eller kontakt os gerne på telefon, +45 2013 40 29

Eller benyt vores mail; kim.toft@mail.dk

Så vil venligt og yderst professionelt personale imødekomme din henvendelse.

Vi er ikke geografisk afgrænsede – det ville være fjollet!

Vi flytter ikke blot i Holstebro. Vi har også stor erfaring med flytning i Lemvig, Struer, Ringkøbing, Herning, Viborg og generelt Vestjylland.

Som nævnt begrænser vi os ikke!

Derfor klarer vi også ofte opgaver på, og til Fyn og Sjælland.

Vi håber at høre fra dig!

En god oplevelse!

★★★★★
5 5 1
Kim har lige flyttet for mig for anden gang fra Lemvig til København, og jeg er meget tilfreds. Han er hurtig, effektiv og omhyggelig. Bl.a. var jeg meget glad for at se, hvor forsigtigt de behandlede mine malerier. Med sådan en omhu er der ingen grund til at bestille specialtransport. Kim var ovenikøbet så omsorgsfuld, at han sagde: Se nu at få sovet inden vi kommer over. Det er en stor lettelse at få så god hjælp i en ret stresset situation.

Super fed oplevelse

★★★★★
5 5 1
Er flyttet fra Skive til århus, med hjælp fra Kim og hans flyttefirma. Mage til professionel oplevelse skal man lede længe efter. Super fed oplevelse hvor pris og kvalitet slet ikke hænger sammen, da servicen er meget høj og prisen lav.

Professionelt firma!

★★★★★
5 5 1
Vi har brugt kims flytteservice gennem det sidste år til en del flytninger pga. en større renovering af en af vores afdelinger. Vores lejere har kun haft positiv kritik, så det har været en fornøjelse at arbejde med kims firma, helt igennem professionel oplevelse hvor de tænker selv og samtidig til en fair pris. Med venlig hilsen Frank Drejer Lemvig Boligforening.

TIL TRODS AF VORES HØJE KVALITET,

…har vi valgt at holde vores priser lave, da vi godt er klar over, hvor mange penge man hurtigt kan komme af med, når man er på vej ind i en ny bolig.

For det første skal der betales et par måneders husleje på stedet, hvis der er tale om at bo til leje; eller også har du lige smidt et stort beløb i forbindelse med et køb.

Derudover skal der være penge til småreparationer, vedligeholdelse i den gamle bolig, og måske endda et eller to nye møbler.

Hvis du beslutter at vi skal være din flyttemand i Holstebro, behøver du ikke frygte enorme regninger og ekstraudgifter i forbindelse med flytningen.

Vi lægger fra starten alle kortene på bordet, så du nemt kan se, hvor meget hele flytningen kommer til at koste.

VI TRANSPORTERER OVER HELE DANMARK

I Kims Transport og Flytteforretning har vi mange års erfaring med flytning og transport.

I mange år har vi beskæftiget os med at hjælpe danskerne med en tryg og behagelig flytning hvor service er i højsædet.

Vi ved, at det sommetider kan være uoverskueligt at få gennemført flytningen, og dette er grundlaget for, at vi eksisterer.

Gennem vores ekspertise, viden og servicemind sikrer vi, at jeres flytning går gnidningsfrit og helt uden problemer.

I Kims Transport og Flytteforretning skal det være en selvfølge, at vores kunder skal have mulighed for at få flyttet og transporteret over hele vores skønne Danmark.