Flyttefirma Lemvig

 

PÅ JAGT EFTER ET FLYTTEFIRMA I LEMVIG?

Hvad end du har boet i Lemvig noget tid eller er ved at flytte til byen, kan vi hjælpe dig med din flytning – vi kører nemlig gerne i hele landet for vores kunder.

Hvis du hellere vil slappe af, indrette det nye hjem eller tage på arbejde, i stedet for at knokle med tunge møbler og efterfølgende ømhed i led og muskler, er et flyttefirma den rigtige løsning.

Selv hvis du ikke skal flytte alverden, er der mange ting som kan gå galt, hvis man ikke er vant til at flytte tunge ting og sager på daglig basis.

Hvis du samtidig bor over stueplan, eller er på vej til en bolig som er over stueplan, er der endnu større grund til at få professionelle til at tage læsset for dig.

 

HVEM ER KIMS TRANSPORT OG FLYTTEFIRMA?

Herunder kan du på kun 1 minut se, hvorfor vi er blandt de foretrukne flyttefirmaer i Lemvig!

Er du i tvivl om Kims Transport og Flytteforretning er den rette løsning for dig? Så læs vores tilfredse og glade kundeanmeldelser. 

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på DIN flytning? Så benyt ovenstående kontaktformular!

BEHOV FOR EN FLEKSIBEL FLYTNING I LEMVIG?

Behøver du et uforpligtende tilbud fra et flyttefirma i Lemvig?

Så benyt kontaktformularen i højre side.

Kontakt os på telefon, +45 2013 40 29

Eller benyt vores mail; kim.toft@mail.dk

Så vil venligt og yderst professionelt personale imødekomme din henvendelse.

Kims’ Transport er ikke geografisk afgrænsede!

Vi flytter ikke blot i Lemvig. Vi har også stor erfaring med flytning i Ringkøbing, Struer, Holstebro, Herning, Viborg og generelt hele fantastiske Vestjylland.

Som nævnt er vores flyttefirma ikke geografisk afgrænset.

Derfor klarer vi også ofte opgaver på Fyn og Sjælland.

Vi håber at høre fra dig!

En god oplevelse!

★★★★★
5 5 1
Kim har lige flyttet for mig for anden gang fra Lemvig til København, og jeg er meget tilfreds. Han er hurtig, effektiv og omhyggelig. Bl.a. var jeg meget glad for at se, hvor forsigtigt de behandlede mine malerier. Med sådan en omhu er der ingen grund til at bestille specialtransport. Kim var ovenikøbet så omsorgsfuld, at han sagde: Se nu at få sovet inden vi kommer over. Det er en stor lettelse at få så god hjælp i en ret stresset situation.

Super fed oplevelse

★★★★★
5 5 1
Er flyttet fra Skive til århus, med hjælp fra Kim og hans flyttefirma. Mage til professionel oplevelse skal man lede længe efter. Super fed oplevelse hvor pris og kvalitet slet ikke hænger sammen, da servicen er meget høj og prisen lav.

Professionelt firma!

★★★★★
5 5 1
Vi har brugt kims flytteservice gennem det sidste år til en del flytninger pga. en større renovering af en af vores afdelinger. Vores lejere har kun haft positiv kritik, så det har været en fornøjelse at arbejde med kims firma, helt igennem professionel oplevelse hvor de tænker selv og samtidig til en fair pris. Med venlig hilsen Frank Drejer Lemvig Boligforening.

KAN JEG KLARE FLYTNINGEN SELV?

Du er selvfølgelig mere end velkommen til at flytte dine egne ejendele.

Det er nemt og bekvemt blot at flytte en flyttekasse eller to, og en sofa. Sådan ser det ofte ud, hvis man bare skal flytte ét værelse.

Er det derimod et hus, eller en lejlighed, og er det mere end blot en sofa og to flyttekasser?

Så er det en væsentlig længere proces, og langt mere besværligt.

Det kan nemt føre til skader i ryg og knæ, hvis løft m.v. ikke udføres korrekt. Derfor eksisterer vi!

Er du i tvivl om Kims Transport og Flytteforretning er den rette løsning for dig?

Så læs vores glade og tilfredse kundeanmeldelser!

KVALITET OG PRISVENLIGE LØSNINGER

Her hos Kim’s Transport & Flytteforretning kan du trygt efterlade dine ejendele i vores hænder.

Vi har mange års erfaring med alle tænkelige former for flytninger, hvad end der er tale om autotransport, – hvor bilforhandlere, importører og bilauktionærer skal have fragtet biler – erhvervsflytning, budkørsel eller traditionelle flytninger for private.

Vi overholder altid de deadlines vi sammen med kunden bliver enige om, også selvom den nye adresse ligger på den mest usynlige vej i Danmark – vi skal nok finde den i god tid, og fuldføre flytningen som aftalt.

Hvis kvalitet, punktlighed og omhu er kvaliteter du leder efter, er vi uden tvivl den helt rigtige Lemvig flytteservice for dig.