Kunderne siger​

En god oplevelse!

Jeg har lige haft Kims flytteforretning til at flytte mig fra Horsens til Struer. Det er den bedste , nemmeste og mest prof. flytning jeg nogensinde har haft... Her er smil, service og 300 % tjek på tingene... Tak til Kim, Jan og co.

​Lissie Overgaard

Super fed oplevelse

Er flyttet fra Skive til århus, med hjælp fra Kim og hans flyttefirma. Mage til professionel oplevelse skal man lede længe efter. Super fed oplevelse hvor pris og kvalitet slet ikke hænger sammen, da servicen er meget høj og prisen lav.

​Kasper Sørensen

Professionelt firma!

Vi har brugt kims flytteservice gennem det sidste år til en del flytninger pga. en større renovering af en af vores afdelinger. Vores lejere har kun haft positiv kritik, så det har været en fornøjelse at arbejde med kims firma, helt igennem professionel oplevelse hvor de tænker selv og samtidig til en fair pris. Med venlig hilsen Frank Drejer Lemvig Boligforening.

​Lemvig Boligforening

Kan kun rose dem!

Mange tak til Kim og hans medarbejder for hjælpen ved min flytning fra Esbjerg til Skive. Utroligt søde og rar mennesker, der holder hovdet koldt når der skal slæbes :O) .. Må nok sige at det er et firma man skal vælge, man får det faktisk lige som man vil have det ... Kan kun rose dette her firma, kan varmt anbefaldes til andre ... ring trygt til KIM...

​Katja

Bedste flytning

Jeg har lige haft Kims flytteforretning til at flytte mig fra Horsens til Struer. Det er den bedste , nemmeste og mest prof. flytning jeg nogensinde har haft... Her er smil, service og 300 % tjek på tingene... Tak til Kim, Jan og co.

​Vibeke Andersen

Hurtige og sjove flyttemænd

Min flytning fra rækkehus til lejlighed på 2. sal virkede hel uoverskuelig - men så kontaktede jeg Kim's Flytteforretning! Tak for et hurtigt, sjovt og knoklende hold flyttemænd, der trods sveden holdte et smil på læben :o) Jeg vil helt klart bruge Jer igen, og anbefale Jer til andre!

​Lisbeth Rogowski

God ro og orden

At vove er at miste fodfæste for en tid, ikke at vove er at miste sig selv." (Jeg tror det er Piet Heins grug) Uanset hvad, så er det at flytte noget i den retning, og at vælge flyttefirma er ligeledes et vovestykke. Hvis man følger med i dagspressen og TV, så er det nogle grimme historier, der bliver serveret. Det skal og kan undgåes, når det er Kims flyttefirma, man finder frem til på internet. Jeg valgte firmaet, da den var her i Vestjylland, og det kan varmt anbefales, at rette henvendelse til firmaet, da der gives en rigtig god faglig og professionel betjening, idet det hele foregår i stille ro og orden, med en god tone og vejledning til kunderne. Eksempelvis fik jeg levere X antal flyttekasser i rigtig god tid, og de blev afhentet efter nærmere aftale med Kim. Jeg vil på det bedst mulige grundlag anbefale firmaet og dens medarbejdere til andre. Tak til firmaet Venlig hilsen Kirsten Krabbe.

​Kirsten Krabbe

Billig og god

Jeg vil gerne anbefale Kims Flytteforretning. De har flyttet for mig 3 gange indenfor de sidste måneder og det har været en fornøjelse. Intet er gået i stykker og alt er sket som aftalt. Ligeledes vil jeg anbefale det lave prisniveau.

​Kirsten Sejerøe-Szatkowski

Bedste flyttefirma

Hvis du søger effektivitet, påpasselighed med dine ting, god humor og super god service, er Kim's Transport og Flytteforretning anbefaldelsesværdig. Kontakt firmaet hvis I skal flytte og de rådgiver Jer før, under og efter flytning efter Jeres behov. De overholder deres aftaler og priser. Prisen kan ikke opvejes med den super gode service de yder. Skal vi flytte igen engang med tiden, kontakter vi dem igen UDEN tøven!

​Jørgen Stockfisch

Virkelig god service!

Vi stod foran en flytning fra København til Aulum, og havde oplevet de værste TV-udsendelser om flytteforretninger i København. Vi var derfor enige om at kontakte et firma i Midtjylland. Det blev Kim´s flytteforretning der var den hurtigste til at svare på vores mail, samtidig billig og ikke mindst en personlig telefonopringning, gjorde os trygge ved firmaet. Kim foreslog et personligt besøg på KBH-adressen for at sikre korrekt flyttepris. Vi kan kun på det varmeste anbefale Kims firma, der ydede service, påpasselighed med møbler, flyttekasser,m.m, og samtidig overholdelse af prisaftalen. Der var en rigtig god stemning og humor hos de 2 flyttemænd. Skal I flytte, vælg uden tøven KIMS FLYTTEFORRETNING, det vil i aldrig fortryde. Skal vi eller venner flytte bliver Kim igen vores flytteforretning.

​Bodil Nybo

Professionel

Vi kontaktede Kim's Transport og Flytteforretning i forbindelse med et par flytninger for Socialpsykiatrien i Lemvig kommune. En fornøjelse at opleve flytning på en professionel plan, hvor flytteforretningen formår, at alt har gået legende let. Det gælder både telefonsamtaler og mail-korrespondancer. Sikke en fantaktisk service, der er blevet leveret. Står man over for en flytning, så anbefaler vi meget at kontakte Kim's Transport og Flytteforretning.

​Bodil Andersen

Uovertruffen service

Vi har brugt Kim’s flytteforretning nu 3 gange, og vi har hver gang oplevet meget stor fleksibilitet, effektivitet og omhyggelighed. Kim udviser stor fleksibilitet, f.eks. når vi har haft brug for at flytte fra flere adresser eller til flere adresser, når vi har haft brug for flytning på specielle tidspunkter – f.eks. en lørdag, når vi har haft brug for delvis hjælp til nedpakning, og når vi ikke ikke selv har været hjemme ved afhentning eller aflæsning, så har vi overladt vores nøgle til Kim, og opgaven er blevet løst, som om vi selv havde været til stede. Kim og hans medarbejdere er omhyggelige, og selv om de arbejder hurtigt og meget effektivt, så passer de på vores ting, så vi har ikke haft en eneste skade under de tre flytninger. Vi har været ovenud tilfredse med Kim’s flytninger for os, senest hvor vi flyttede lokalt i en by ca. 200 km fra Kim’s adresse, var hans pris konkurrencedygtig i forhold til lokale flyttefirmaer, og alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke. Vi har stor tillid til Kim, og kan på det varmeste anbefale ham til flytteopgaver. Mange hilsner Jens og Doth.

​Jens og Doth

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores flytteservice, eller hvis du ønsker at indhente et godt flyttetilbud, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail ved at udfylde formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Kim's Transport & Flytteforretning 

Neesvej 90
​7570 Vemb

CVR: 20767383 

Kontakt os

☎ Telefon: 20 13 40 29

✉ E-mail: kim.toft@mail.dk

Følg os

Hold dig opdateret