Kurerkørsel i hele landet

Kim’s transport & flytteforretning tilbyder alt indenfor kurerkørsel og expresskørsel - både små og store ordrer. Alt i skal gøre er at kontakte os, så finder din lokale flyttemand en konkurrencedygtig pris.

Har du en pakke/palle, som du ønsker leveret på et specifikt tidspunkt, så kontakt os - vi sikrer jer aftalt kvalitet til tiden.

Vi tilbyder, som et af de eneste flyttefirmaer i Danmark, express og kurerkørsel til hele landet på mindre end 12 timer.

*Bemærk, at der kan være ekstra omkostninger ved booking senere end 3 dage før.

Billig flytning i hele Danmark

Udfyld formularen og lad os sende dig et gratis tilbud på din flytning. Vi flytter i hele landet - også i sidste øjeblik!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

- Hanne Sørensen

"MEGET MEGET GO SERVICE. Sikke nogle friske unge mænd, der bare styrede det hele med overblik og go stemning. Vil altid anbefale Kims Flyttefirma."

- Kasper Pinnerup

"Havde Kim og hans arbejdsomme friske fyre til at flytte min og min eks lejlighed. Og kan kun rose dem alle for deres hårde og professionelle arbejde !

- Lissie Overgaard

"Meget professionel og venlig behandling. Jeg troede ikke, at en flytning kunne gå så hurtigt, og møblerne fik ikke en skramme."

- Ruth Linde

"Kims Flytteforretning kan på det varmeste anbefales. Omhyggelig behandling af flytttegods. Effektive flyttefolk. Rimelige priser."

- Maj Bjørn Rames

"Kim har flyttet for mig tre gange nu, og næste gang det skulle blive aktuelt, så er han også den jeg ringer til. Alle de bedste anbefalinger herfra"

Vores kunder siger​

Se flere Google anmeldelser​

Få et uforpligtende tilbud på kurer og ekspress kørsel

Er du interesseret i at høre mere omkring, hvad vi kan tilbyde dig indenfor kurerkørsel, så kontakt os via kontaktformularen til højre.

Vi kan også kontaktes på telefon 20 13 40 29 og via mail på kim.toft@mail.dk. Vores dygtige personale vil besvare din henvendelse hurtigst muligt. Kims’ Transport tilbyder gerne kurerservice i hele landet. Ønsker du flytteservice, arbejder vi ligeledes i hele landet. Vi har imidlertid flest kunder i Lemvig, Struer, Holstebro, Herning, Ringkøbing og Vib​org. Vi ser frem til din henvendelse.

Bestil kurerkørsel

Hvorfor vælge lige netop vores flyttefirma?

​✓

Flytteservice i hele landet

Kim's Transport og Flytteforretning kommer ud til privat- og erhvervskunder i hele landet.

Altid konkurrencedygtige priser

Vælger du os som flyttemand, får du en professionel oplevelse for konkurrencedygtige priser.

Flyttehjælp - også i sidste øjeblik

Står du overfor en hasteflytning? Så klarer Kim's Transport og Flytteforretning også det!

Vi har over 20 års erfaring i flyttebranchen, og flytter for private samt erhverv i hele Danmark.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til kim.toft@mail.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Kim's Transport & Flytteforretning

CVR​: 20767383

Neesvej 90, 7570 Vemb​

Klik her for rutevejledning