Har du brug for opmagasinering af dine ejendele?

Det kan være nødvendigt med ekstra plads til møbelopbevaring, når man er flyttet, har skiftet kontor eller solgt sommerhuset. Med et lagerrum kan du sikre dig, at du har den nødvendige plads til at kunne opbevare dine ejendele – nemt og sikkert!

Når man bor i den samme bolig over flere år, er det nemt at få samlet sig en masse ting og sager, som ender i skuffer og skabe rundt omkring i huset. Mange bliver først konfronteret med deres samlergen, når de skal flytte og i gang med at pakke ned. Det kan være svært at smide de ting ud, som man har gemt på i flere år - og måske er det slet ikke nødvendigt. Hvis du ønsker at beholde din samling af mokkakopper, eller får ondt i maven ved tanken om at smide dine fire kasser med julepynt ud, fordi der som udgangspunkt ikke er plads i din nye bolig, så er et lagerhotel en god løsning.

Lej et lagerrum til møbelopbevaring

Kim’s Transport & Flytteforretning tilbyder leje af lagerpladser til private og virksomheder, der mangler lagerrum til opmagasinering af møbler og andet indbo. Uanset om ønsket blot er et lille opbevaringsrum, eller behovet er en større lagerplads, kan Kim’s Transport og Flytteforretning være behjælpelig.

Vi har flere rum til rådighed, der varierer fra 3 til 20 m2. Det betyder, at du har rig mulighed for at få opbevaret dine ejendele hos os, uanset om der er tale om nogle enkelte flyttekasser og en kommode, eller om der er brug for opbevaring af indbo fra sommerhuset, du netop har solgt.

Få et sikkert opbevaringsrum

Når du lejer et lagerhotel hos Kim’s Transport og Flytteforretning, får du udleveret et rum, som er aflåst og dermed utilgængeligt for uvedkommende. Når du ønsker at få adgang til dit lagerrum, skal du blot kontakte os, og så sørger vi for at være tilstede, så du kan komme til. Du kan kontakte os i alle timer af døgnet, og ønsker du at få adgang til dit lager i weekenden, løser vi også det.

Vores lagerrum kan lejes i ubegrænsede tidsperioder, hvilket betyder, at du ikke skal bekymre dig om, hvornår du igen skal til at flytte dine ejendele. Opbevaring af indbo er sikkert hos os i gode og opvarmede lokaler, hvor du ikke skal være nervøs for fugt m.v.

Vi tilbyder opbevaring af møbler til hele landet

Kim’s Transport og Flytteforretning holder til i Vemb, der ligger tæt på Holstebro, men selvom vi har Vestjylland som hovedsæde, kan vi også være behjælpelig, hvis du flytter fra eks. Sjælland eller Fyn til Holstebro – eller den anden vej rundt. Vi kan transportere dine ting fra bolig til lager og sikre, at det opbevares på ordentlig vis.

Husk også, at vi tilbyder flyttehjælp både for private og erhverv – vi arbejder oftest i Jylland, f.eks. Herning, Lemvig, Holstebro, Struer, Ringkøbing, Viborg og Skive, men vores flytte- og opbevaringsservice gælder hele landet.

Få et uforpligtende tilbud på møbelopbevaring

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil kende vores priser på opbevaring af møbler eller opmagasinering af indbo. Du kan fange os på telefon 20 13 40 29 eller du kan sende os en mail på kim.toft@mail.dk. Du er også velkommen til at benytte dig af kontaktformularen til højre.

Vores professionelle personale imødekommer din henvendelse hurtigst muligt, og oftest vender vi tilbage indenfor en enkelt dag.

Hvad siger vores kunder?

Vores kunder er glade for os og vores service, og de er ikke bange for at fortælle om det!

Læs her en række anmeldelser fra kunder vi har hjulpet gennem tiden.

Bedste flytning

Jeg har lige haft Kims flytteforretning til at flytte mig fra Horsens til Struer. Det er den bedste , nemmeste og mest prof. flytning jeg nogensinde har haft... Her er smil, service og 300 % tjek på tingene... Tak til Kim, Jan og co.

​​

​Vibeke Andersen

Super fed oplevelse

Er flyttet fra Skive til århus, med hjælp fra Kim og hans flyttefirma. Mage til professionel oplevelse skal man lede længe efter. Super fed oplevelse hvor pris og kvalitet slet ikke hænger sammen, da servicen er meget høj og prisen lav.

Kasper Sørensen

Hurtige og sjove flyttemænd

Min flytning fra rækkehus til lejlighed på 2. sal virkede hel uoverskuelig - men så kontaktede jeg Kim's Flytteforretning! Tak for et hurtigt, sjovt og knoklende hold flyttemænd, der trods sveden holdte et smil på læben :o) Jeg vil helt klart bruge Jer igen, og anbefale Jer til andre!

Lisbeth Rogowski

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores flytteservice, eller hvis du ønsker at indhente et godt flyttetilbud, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail ved at udfylde formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Kim's Transport & Flytteforretning 

Neesvej 90
​7570 Vemb

CVR: 20767383 

Kontakt os

☎ Telefon: 20 13 40 29

✉ E-mail: kim.toft@mail.dk

Følg os

Hold dig opdateret