Møbelopbevaring og opmagasinering af dine øvrige ejendele

Det kan være nødvendigt med ekstra plads til møbelopbevaring, når man er flyttet, har skiftet kontor eller solgt sommerhuset. Er det noget, du kender til? Så kan vi hjælpe dig med en god, nem og sikker opbevaringsløsning.

Hos Kim’s Transport & Flytteforretning i Vemb tilbyder vi møbelopbevaring og opmagasinering af dine ejendele. Vi sørger for, at du får et lagerrum, hvor der er alt den nødvendige plads, og hvor du trygt og sikkert kan placere de ting, som skal opbevares i en kortere eller længere periode.

Vi hjælper både privat- og erhvervskunder med opmagasinering, og det er typisk kunder, som har base i Herning, Holstebro, Ringkøbing, Skive, Lemvig, Struer eller Viborg. Vi kan dog hjælpe med møbelopbevaring og opmagasinering af andre ejendele, uanset hvor i landet du kommer fra.

​Lej et lagerrum til møbelopbevaring

Vi tilbyder blandt andet leje af lagerpladser til private og virksomheder, der mangler lagerrum til opmagasinering af møbler og andet indbo. Uanset om ønsket blot er et lille opbevaringsrum, eller behovet er en større lagerplads, så kan vi hos Kim’s Transport og Flytteforretning være behjælpelige.

Vi har flere rum til rådighed, der varierer fra 3 til 20 m2. Det betyder, at du har rig mulighed for at få opbevaret dine ejendele hos os, uanset om der er tale om nogle enkelte flyttekasser og en kommode, eller om der er brug for opbevaring af alt indbo fra sommerhuset, du netop har solgt.​​​

Billig flytning i hele Danmark

Udfyld formularen og lad os sende dig et gratis tilbud på din flytning. Vi flytter i hele landet - også i sidste øjeblik!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

- Hanne Sørensen

"MEGET MEGET GO SERVICE. Sikke nogle friske unge mænd, der bare styrede det hele med overblik og go stemning. Vil altid anbefale Kims Flyttefirma."

- Kasper Pinnerup

"Havde Kim og hans arbejdsomme friske fyre til at flytte min og min eks lejlighed. Og kan kun rose dem alle for deres hårde og professionelle arbejde !

- Lissie Overgaard

"Meget professionel og venlig behandling. Jeg troede ikke, at en flytning kunne gå så hurtigt, og møblerne fik ikke en skramme."

- Ruth Linde

"Kims Flytteforretning kan på det varmeste anbefales. Omhyggelig behandling af flytttegods. Effektive flyttefolk. Rimelige priser."

- Maj Bjørn Rames

"Kim har flyttet for mig tre gange nu, og næste gang det skulle blive aktuelt, så er han også den jeg ringer til. Alle de bedste anbefalinger herfra"

Vores kunder siger​

Se flere Google anmeldelser​

Tryg og sikker opmagasinering

Når du lejer et lagerhotel hos Kim’s Transport og Flytteforretning, får du udleveret et rum, som er aflåst og dermed utilgængeligt for uvedkommende. Rummet er desuden opvarmet, så du ikke skal være nervøs for, at dine ejendele får fugt eller andet skidt. Du kan dermed trygt efterlade dine ejendele i vores lagerrum.

Når du ønsker at få adgang til dit lagerrum, skal du blot kontakte os, og så sørger vi for at være tilstede, så du kan komme til. Du kan kontakte os i alle timer af døgnet, og ønsker du at få adgang til dit lager i weekenden, så er det intet problem. Vores lagerrum kan desuden lejes i ubegrænsede tidsperioder, hvilket betyder, at du ikke skal bekymre dig om, hvornår du igen skal til at flytte dine ejendele.

Opbevaring af indbo i et lagerrum er altså en nem, tryg og sikker løsning, når du vælger at lade vores firma varetage opgaven.

Flyttehjælp og møbelopbevaring til kunder i hele landet

Hos Kim’s Transport og Flytteforretning tilbyder vi ikke blot møbelopbevaring og opmagasinering af dine ejendele. Vi kan også være en effektiv flyttehjælp for kunder i hele landet, hvilket gælder både private og erhverv.

Vi kan både transportere dine ting fra bolig til bolig, fra virksomhed til virksomhed eller fra bolig/virksomhed til lager, hvor du kan opmagasinere dine møbler og ejendele på ordentlig og sikker vis. Kontakt os gerne for at høre mere om dette.

Hvorfor vælge lige netop vores flyttefirma?

​✓

Flytteservice i hele landet

Kim's Transport og Flytteforretning kommer ud til privat- og erhvervskunder i hele landet.

Altid konkurrencedygtige priser

Vælger du os som flyttemand, får du en professionel oplevelse for konkurrencedygtige priser.

Flyttehjælp - også i sidste øjeblik

Står du overfor en hasteflytning? Så klarer Kim's Transport og Flytteforretning også det!

Skal vi stå for opmagasinering af dine ejendele? Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at kende nærmere til vores priser på opbevaring af møbler eller opmagasinering af indbo. Vi besvarer naturligvis også gerne spørgsmål, giver et tilbud eller lejer et rum til dig med det samme.

Du kan både fange os på telefon og e-mail eller via vores kontaktformular her på siden. Vi sørger altid for at besvare din henvendelse hurtigst muligt, og oftest vender vi tilbage indenfor en enkelt dag.​

Kontakt os

Vi har over 20 års erfaring i flyttebranchen, og flytter for private samt erhverv i hele Danmark.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til kim.toft@mail.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Kim's Transport & Flytteforretning

CVR​: 20767383

Neesvej 90, 7570 Vemb​

Klik her for rutevejledning