Møbelopbevaring og opmagasinering af dine øvrige ejendele

​Det kan være nødvendigt med ekstra plads til møbelopbevaring, når man er flyttet, har skiftet kontor eller solgt sommerhuset. Er det noget, du kender til? Så kan vi hjælpe dig med en god, nem og sikker opbevaringsløsning.

Hos Kim’s Transport & Flytteforretning i Vemb tilbyder vi møbelopbevaring og opmagasinering af dine ejendele. Vi sørger for, at du får et lagerrum, hvor der er alt den nødvendige plads, og hvor du trygt og sikkert kan placere de ting, som skal opbevares i en kortere eller længere periode.

Vi hjælper både privat- og erhvervskunder med opmagasinering, og det er typisk kunder, som har base i Herning, Holstebro, Ringkøbing, Skive, Lemvig, Struer eller Viborg. Vi kan dog hjælpe med møbelopbevaring og opmagasinering af andre ejendele, uanset hvor i landet du kommer fra.

Lej et lagerrum til møbelopbevaring

Vi tilbyder blandt andet leje af lagerpladser til private og virksomheder, der mangler lagerrum til opmagasinering af møbler og andet indbo. Uanset om ønsket blot er et lille opbevaringsrum, eller behovet er en større lagerplads, så kan vi hos Kim’s Transport og Flytteforretning være behjælpelige.

Vi har flere rum til rådighed, der varierer fra 3 til 20 m2. Det betyder, at du har rig mulighed for at få opbevaret dine ejendele hos os, uanset om der er tale om nogle enkelte flyttekasser og en kommode, eller om der er brug for opbevaring af alt indbo fra sommerhuset, du netop har solgt.​​

Tryg og sikker opmagasinering

Når du lejer et lagerhotel hos Kim’s Transport og Flytteforretning, får du udleveret et rum, som er aflåst og dermed utilgængeligt for uvedkommende. Rummet er desuden opvarmet, så du ikke skal være nervøs for, at dine ejendele får fugt eller andet skidt. Du kan dermed trygt efterlade dine ejendele i vores lagerrum.

Når du ønsker at få adgang til dit lagerrum, skal du blot kontakte os, og så sørger vi for at være tilstede, så du kan komme til. Du kan kontakte os i alle timer af døgnet, og ønsker du at få adgang til dit lager i weekenden, så er det intet problem. Vores lagerrum kan desuden lejes i ubegrænsede tidsperioder, hvilket betyder, at du ikke skal bekymre dig om, hvornår du igen skal til at flytte dine ejendele.

Opbevaring af indbo i et lagerrum er altså en nem, tryg og sikker løsning, når du vælger at lade vores firma varetage opgaven.

Flyttehjælp og møbelopbevaring til kunder i hele landet

Hos Kim’s Transport og Flytteforretning tilbyder vi ikke blot møbelopbevaring og opmagasinering af dine ejendele. Vi kan også være en effektiv flyttehjælp for kunder i hele landet, hvilket gælder både private og erhverv.

Vi kan både transportere dine ting fra bolig til bolig, fra virksomhed til virksomhed eller fra bolig/virksomhed til lager, hvor du kan opmagasinere dine møbler og ejendele på ordentlig og sikker vis. Kontakt os gerne for at høre mere om dette.

Skal vi stå for opmagasinering af dine ejendele? Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at kende nærmere til vores priser på opbevaring af møbler eller opmagasinering af indbo. Vi besvarer naturligvis også gerne spørgsmål, giver et tilbud eller lejer et rum til dig med det samme.

Du kan både fange os på telefon og e-mail eller via vores kontaktformular her på siden. Vi sørger altid for at besvare din henvendelse hurtigst muligt, og oftest vender vi tilbage indenfor en enkelt dag.​

Hvad siger vores kunder?

Vores kunder er glade for os og vores service, og de er ikke bange for at fortælle om det!

Læs her en række anmeldelser fra kunder vi har hjulpet gennem tiden.

Bedste flytning

Jeg har lige haft Kims flytteforretning til at flytte mig fra Horsens til Struer. Det er den bedste , nemmeste og mest prof. flytning jeg nogensinde har haft... Her er smil, service og 300 % tjek på tingene... Tak til Kim, Jan og co.

​​

​Vibeke Andersen

Super fed oplevelse

Er flyttet fra Skive til århus, med hjælp fra Kim og hans flyttefirma. Mage til professionel oplevelse skal man lede længe efter. Super fed oplevelse hvor pris og kvalitet slet ikke hænger sammen, da servicen er meget høj og prisen lav.

Kasper Sørensen

Hurtige og sjove flyttemænd

Min flytning fra rækkehus til lejlighed på 2. sal virkede hel uoverskuelig - men så kontaktede jeg Kim's Flytteforretning! Tak for et hurtigt, sjovt og knoklende hold flyttemænd, der trods sveden holdte et smil på læben :o) Jeg vil helt klart bruge Jer igen, og anbefale Jer til andre!

Lisbeth Rogowski

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores flytteservice, eller hvis du ønsker at indhente et godt flyttetilbud, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail ved at udfylde formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Kim's Transport & Flytteforretning 

Neesvej 90
​7570 Vemb

CVR: 20767383 

Kontakt os

☎ Telefon: 20 13 40 29

✉ E-mail: kim.toft@mail.dk

Følg os

Hold dig opdateret