Kim’s Transport & Flytteforretning tilbyder flytning for private

​Kim’s Transport & Flytteforretning er et flyttefirmasætter service i højsædet ved privat flytning. Vi kommer gerne inden flytningen, så vi kan forventningsafstemme og planlægge flytningen og herefter sender vi jer et skræddersyet tilbud tilpasset jeres behov. Vores priser er konkurrencedygtige og vores service i top.

Af ekstra ydelser tilbyder vi bl.a. udlån af flyttekasser uden beregning eller nedpakning af jeres hjem for en lille merpris, hvis I ønsker det.

Er du interesseret i erhvervsflytning, kan du læse mere om dette her!

Vi varetager mange flytteopgaver for kunder i følgende områder:

  • Herning
  • Lemvig
  • Holstebro
  • Struer
  • Ringkøbing
  • Viborg
  • Skive

Derfor skal du vælge Kim’s Flytteforretning

I denne korte video kan du se, hvorfor vi er et af kundernes foretrukne flyttefirmaer. Er du interesseret i et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at benytte vores kontaktformular længere nede på siden. Se vores korte virksomhedsvideo – og læs mere omkring privat flytning i dit nærområde.

Vores flyttefolk rykker ud i hele landet

Vi har stor erfaring med flytning i det meste af Jylland, f.eks. Herning, Lemvig, Holstebro, Struer, Ringkøbing, Viborg og Skive. Vores flyttefirma lader sig altså ikke begrænse af geografi, og derfor klarer vi også ofte opgaver i Herning, Lemvig, Holstebro, Struer, Ringkøbing, Viborg, Skive, men også på Fyn og Sjælland. 

Hvad koster en flytning?

Vores priser ligger i den billige ende, og vores timepris er yderst konkurrencedygtig. Vil du gerne have et svar på, hvad det vil koste dig at få os til at flytte for dig, har vi brug for lidt mere viden for 

at kunne komme op med en nøjagtig pris. Kontakt os derfor for at få et uforpligtende flyttetilbud – enten pr. telefon, e-mail eller via vores kontaktformular. Så kan du få en skarp og billig pris på din flytning.

Få et uforpligtende flyttetilbud

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig indenfor privat flytning? For yderligere informationer om priser, så benyt formularen i højre side, kontakt os på telefon 20 13 40 29 eller benyt vores e-mail kim.toft@mail.dk - så vil venligt og yderst erfarent personale imødekomme din henvendelse.​

Hvad siger vores kunder?

Vores kunder er glade for os og vores service, og de er ikke bange for at fortælle om det!

Læs her en række anmeldelser fra kunder vi har hjulpet gennem tiden.

Bedste flytning

Jeg har lige haft Kims flytteforretning til at flytte mig fra Horsens til Struer. Det er den bedste , nemmeste og mest prof. flytning jeg nogensinde har haft... Her er smil, service og 300 % tjek på tingene... Tak til Kim, Jan og co.

​​

​Vibeke Andersen

Super fed oplevelse

Er flyttet fra Skive til århus, med hjælp fra Kim og hans flyttefirma. Mage til professionel oplevelse skal man lede længe efter. Super fed oplevelse hvor pris og kvalitet slet ikke hænger sammen, da servicen er meget høj og prisen lav.

Kasper Sørensen

Hurtige og sjove flyttemænd

Min flytning fra rækkehus til lejlighed på 2. sal virkede hel uoverskuelig - men så kontaktede jeg Kim's Flytteforretning! Tak for et hurtigt, sjovt og knoklende hold flyttemænd, der trods sveden holdte et smil på læben :o) Jeg vil helt klart bruge Jer igen, og anbefale Jer til andre!

Lisbeth Rogowski

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores flytteservice, eller hvis du ønsker at indhente et godt flyttetilbud, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail ved at udfylde formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Kim's Transport & Flytteforretning 

Neesvej 90
​7570 Vemb

CVR: 20767383 

Kontakt os

☎ Telefon: 20 13 40 29

✉ E-mail: kim.toft@mail.dk

Følg os

Hold dig opdateret