Kim’s Transport & Flytteforretning tilbyder flytning for private

Kim’s Transport & Flytteforretning er et flyttefirma sætter service i højsædet ved privat flytning. Vi kommer gerne inden flytningen, så vi kan forventningsafstemme og planlægge flytningen og herefter sender vi jer et skræddersyet tilbud tilpasset jeres behov. Vores priser er konkurrencedygtige og vores service i top.​

Af ekstra ydelser tilbyder vi bl.a. udlån af flyttekasser uden beregning eller nedpakning af jeres hjem for en lille merpris, hvis I ønsker det.

Er du interesseret i erhvervsflytning, kan du læse mere om dette her!

Vi varetager mange flytteopgaver for kunder i følgende områder:

  • Herning
  • Lemvig
  • Holstebro
  • Struer
  • Ringkøbing
  • Viborg
  • Skive

Derfor skal du vælge Kim’s Flytteforretning

I denne korte video kan du se, hvorfor vi er et af kundernes foretrukne flyttefirmaer. Er du interesseret i et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at benytte vores kontaktformular længere nede på siden. Se vores korte vir​ksomhedsvideo – og læs mere omkring privat flytning i dit nærområde.

Billig flytning i hele Danmark

Udfyld formularen og lad os sende dig et gratis tilbud på din flytning. Vi flytter i hele landet - også i sidste øjeblik!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

- Hanne Sørensen

"MEGET MEGET GO SERVICE. Sikke nogle friske unge mænd, der bare styrede det hele med overblik og go stemning. Vil altid anbefale Kims Flyttefirma."

- Kasper Pinnerup

"Havde Kim og hans arbejdsomme friske fyre til at flytte min og min eks lejlighed. Og kan kun rose dem alle for deres hårde og professionelle arbejde !

- Lissie Overgaard

"Meget professionel og venlig behandling. Jeg troede ikke, at en flytning kunne gå så hurtigt, og møblerne fik ikke en skramme."

- Ruth Linde

"Kims Flytteforretning kan på det varmeste anbefales. Omhyggelig behandling af flytttegods. Effektive flyttefolk. Rimelige priser."

- Maj Bjørn Rames

"Kim har flyttet for mig tre gange nu, og næste gang det skulle blive aktuelt, så er han også den jeg ringer til. Alle de bedste anbefalinger herfra"

Vores kunder siger​

Se flere Google anmeldelser​

Vores flyttefolk rykker ud i hele landet

Vi har stor erfaring med flytning i det meste af Jylland, f.eks. Herning, Lemvig, Holstebro, Struer, Ringkøbing, Viborg og Skive. Vores flyttefirma lader sig altså ikke begrænse af geografi, og derfor klarer vi også ofte opgaver i Herning, Lemvig, Holstebro, Struer, Ringkøbing, Viborg, Skive, men også på Fyn og Sjælland.

Hvad koster en flytning?

Vores priser ligger i den billige ende, og vores timepris er yderst konkurrencedygtig. Vil du gerne have et svar på, hvad det vil koste dig at få os til at flytte for dig, har vi brug for lidt mere viden for

at kunne komme op med en nøjagtig pris. Kontakt os derfor for at få et uforpligtende flyttetilbud – enten pr. telefon, e-mail eller via vores kontaktformular. Så kan du få en skarp og billig pris på din flytning.

Hvorfor vælge lige netop vores flyttefirma?

​✓

Flytteservice i hele landet

Kim's Transport og Flytteforretning kommer ud til privat- og erhvervskunder i hele landet.

Altid konkurrencedygtige priser

Vælger du os som flyttemand, får du en professionel oplevelse for konkurrencedygtige priser.

Flyttehjælp - også i sidste øjeblik

Står du overfor en hasteflytning? Så klarer Kim's Transport og Flytteforretning også det!

Få et uforpligtende flyttetilbud

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig indenfor privat flytning? For yderligere informationer om priser, så benyt formularen i højre side, kontakt os på telefon 20 13 40 29 eller benyt vores e-mail kim.toft@mail.dk - så vil venligt og yderst erfarent personale imødekomme din henvendelse.​

Bestil privatflytning

Vi har over 20 års erfaring i flyttebranchen, og flytter for private samt erhverv i hele Danmark.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til kim.toft@mail.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Kim's Transport & Flytteforretning

CVR​: 20767383

Neesvej 90, 7570 Vemb​

Klik her for rutevejledning