Kurerkørsel i hele landet

Kim’s transport & flytteforretning tilbyder alt indenfor kurerkørsel og expresskørsel - både små og store ordrer. Alt i skal gøre er at kontakte os, så finder din lokale flyttemand en konkurrencedygtig pris.

​​

Har du en pakke/palle, som du ønsker leveret på et specifikt tidspunkt, så kontakt os - vi sikrer jer aftalt kvalitet til tiden.

Vi tilbyder, som et af de eneste flyttefirmaer i Danmark, express og kurerkørsel til hele landet på mindre end 12 timer.

*Bemærk, at der kan være ekstra omkostninger ved booking senere end 3 dage før.​

Få et uforpligtende tilbud på kurer og ekspress kørsel

Er du interesseret i at høre mere omkring, hvad vi kan tilbyde dig indenfor kurerkørsel, så kontakt os via kontaktformularen til højre.

Vi kan også kontaktes på telefon 20 13 40 29 og via mail på kim.toft@mail.dk. Vores dygtige personale vil besvare din henvendelse hurtigst muligt. Kims’ Transport tilbyder gerne kurerservice i hele landet. Ønsker du flytteservice, arbejder vi ligeledes i hele landet. Vi har imidlertid flest kunder i Lemvig, Struer, Holstebro, Herning, Ringkøbing og Vib​org. Vi ser frem til din henvendelse.

Hvad siger vores kunder?

Vores kunder er glade for os og vores service, og de er ikke bange for at fortælle om det!

Læs her en række anmeldelser fra kunder vi har hjulpet gennem tiden.

Bedste flytning

Jeg har lige haft Kims flytteforretning til at flytte mig fra Horsens til Struer. Det er den bedste , nemmeste og mest prof. flytning jeg nogensinde har haft... Her er smil, service og 300 % tjek på tingene... Tak til Kim, Jan og co.

​​

​Vibeke Andersen

Super fed oplevelse

Er flyttet fra Skive til århus, med hjælp fra Kim og hans flyttefirma. Mage til professionel oplevelse skal man lede længe efter. Super fed oplevelse hvor pris og kvalitet slet ikke hænger sammen, da servicen er meget høj og prisen lav.

Kasper Sørensen

Hurtige og sjove flyttemænd

Min flytning fra rækkehus til lejlighed på 2. sal virkede hel uoverskuelig - men så kontaktede jeg Kim's Flytteforretning! Tak for et hurtigt, sjovt og knoklende hold flyttemænd, der trods sveden holdte et smil på læben :o) Jeg vil helt klart bruge Jer igen, og anbefale Jer til andre!

Lisbeth Rogowski

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores flytteservice, eller hvis du ønsker at indhente et godt flyttetilbud, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail ved at udfylde formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Kim's Transport & Flytteforretning 

Neesvej 90
​7570 Vemb

CVR: 20767383 

Kontakt os

☎ Telefon: 20 13 40 29

✉ E-mail: kim.toft@mail.dk

Følg os

Hold dig opdateret